Matt Lojeski wint van het grote Barcelona in EuroLeague basket

Foto: Photo News

Matt Lojeski wint van het grote Barcelona in EuroLeague basket

Print

Op de achtste speeldag in de Euroleague basketbal heeft Matt Lojeski woensdag met Panathinaikos een 76-70 zege geboekt tegen Barcelona. De Belgian Lion speelde 18 minuten. Daarin nam hij acht punten (twee tweepunters en vier vrijworpen), twee rebounds en een assist voor zijn rekening. Na vijf zeges en drie nederlagen staat Panathinaikos op de zesde plaats.

In de Champions League leed Pierre-Antoine Gillet met Tenerife een nipte 65-66 nederlaag tegen PAOK. Gillet scoorde drie punten (één tweepunter, één vrijworp), plukte twee rebounds en gaf drie assists in 17,5 minuut. Ondanks de nederlaag blijft Tenerife leider in groep B.

In groep C van de Eurocup ging Sam Van Rossom met Valencia winnen op het parket van Partizan Belgrado. Het werd 61-69. Van Rossom was topscorer van de partij. Met een tweepunter en liefst zes driepunters kwam hij aan twintig punten in 27,5 minuut. Daarnaast was hij goed voor vijf rebounds en vijf assists. Valencia gaat met zes zeges op acht wedstrijden aan de leiding.

Meer sportnieuws