Succesvolle musical 40-45 wordt weer verlengd, nu tot 20 oktober 2019

Omdat de vraag naar tickets blijft aanhouden heeft Studio 100 beslist om de productie van de musical 40-45 nogmaals te verlengen. Momenteel zijn er voorstellingen gepland tot 20 oktober 2019, met een onderbreking tijdens de zomermaanden juli en augustus. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat er momenteel al meer dan 440.000 tickets de deur uit zijn. Daarmee is 40-45 de meest succesvolle Vlaamse musical ooit.

jtp

De ticketverkoop van de spektakel-musical 40-45, die wordt gehouden in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, loopt al van bij de start bijzonder goed. Sinds de wereldpremière blijft de vraag naar tickets aanhouden. Op dit moment staat de teller op meer dan 440.000 tickets. Voor een Vlaamse musical is dat een ongezien aantal. Dat het publiek deze voorstelling zo massaal in het hart sluit, is het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe lang deze voorstelling zal blijven lopen.

Vanaf 2019 zullen ook James Cooke (Louis) en Laura Tesoro (Sarah) hun opwachting maken in deze prestigieuze productie.

“Onze ambities met 40-45 waren van bij de start bijzonder groot”, aldus bezieler Gert Verhulst. “Dat er vandaag meer dan 440.000 tickets de deur uit zijn maakt ons in eerste instantie vooral ongelooflijk dankbaar. 40-45 is een productie geworden die heel veel mensen raakt en die een diepe indruk nalaat.”

Verhaal

Het verhaal van 40-45 begint in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin.

Tips om te Doen!