Meer vertederende beelden van prins Louis opgedoken

Foto: Twitter/Clarence House/Chris Jackson

Celebs

Meer vertederende beelden van prins Louis opgedoken

Print
Ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van prins Charles had het Britse koningshuis al enkele familiefoto's vrijgegeven, maar daar zijn nu nog extra beelden van opgedoken. Ster in de nieuwe foto's is echter niet Charles, maar wel prins Louis, zijn jongste kleinkind.

Omdat prins Charles dit jaar zeventig kaarsjes uitblaast, werd een reeks familiefoto's van hem en zijn zonen, hun vrouwen en kinderen vrijgegeven door het Britse koningshuis. In The Sunday Times Magazine zijn nu nog enkele andere beelden van dezelfde fotoshoot opgedoken. Ze werden allemaal in september gemaakt door fotograaf Chris Jackson.  

Op de twee foto's steelt vooral prins Louis, de voorlopig jongste telg van de familie, de show. Hij lijkt de neus van zijn opa te willen grijpen in het eerste beeld en in het tweede poseert het kleine jongetje op de arm van Charles. De twee hebben het duidelijk naar hun zin met elkaar.

Gekke geluidjes

In een interview liet zijn vrouw Camilla optekenen dat Charles zich prima in zijn sas voelt als opa. "Hij kruipt urenlang rond op zijn knieën, maakt gekke geluidjes en lacht met de kinderen. Ze zijn dol op hem. Hij leest voor uit Harry Potter en doet dat in allerlei stemmetjes. Ik denk dat de kinderen dat echt appreciëren."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Meghan, Duchess of Sussex (@firstduchessofsussex) op

 

NIET TE MISSEN