Jessica Chastain is met behulp van draagmoeder voor het eerst mama geworden

Jessica Chastain en haar man Gian Luca Passi. Foto: Isopix

Celebs

Jessica Chastain is met behulp van draagmoeder voor het eerst mama geworden

Print
Actrice Jessica Chastain is op 41-jarige leeftijd voor het eerst mama geworden. Dat gebeurde volgens tabloidkrant Page Six in het grootste geheim en via een draagmoeder. De baby zou ondertussen al zo'n vier maanden oud zijn.

Het heeft er alles van weg dat Jessica Chastain mama is geworden. De actrice met de rode lokken, bekend van onder meer 'Interstellar' en naast de zijde van Johan Heldenbergh in 'The Zookeeper's Wife', werd in New York voor het eerst gespot met een baby. Het zou gaan om haar vier maanden oude kindje dat via een draagmoeder ter wereld werd gebracht. Jessica en haar man Gian Luca Passi de Preposulo zouden het meisje Giulietta genoemd hebben.

De actrice houdt haar privéleven heel afgeschermd en heeft het nieuws nog niet bevestigd. De bal ging aan het rollen toen ze in oktober voor het eerst werd gezien met een kinderwagen. Daarna volgde nog een paparazzifoto van haar in de weer met een kinderzitje voor de auto en ze werd ook al gezien toen ze een kinderarts bezocht. Hun vier maanden oude dochtertje zou bovendien al meegereisd zijn naar Parijs.

NIET TE MISSEN