Karen Damen over haar uitspraken na ‘Dancing with the Stars’: “Mijn man was kwaad op mij”

Print

Karen Damen kwam vorige week opvallend in het nieuws na ‘Dancing with the Stars’. Na een slechte beoordeling voelde ze zich geviseerd en dat liet ze ook blijken. Maar na er een nachtje over geslapen te hebben, kan ze haar uitspraken gelukkig relativeren.

“Ik moet gewoon slimmer zijn en zulke dingen niet meer zeggen”, zegt Karen Damen vrijdagavond. “Mijn man was ook boos op mij. Hij vond dat ik na twintig jaar in het vak toch beter moest weten. Maar dat wil zeggen dat ik ben zoals iedereen: je bent aangedaan en je vindt het even niet eerlijk. Ik heb dat eruit geflapt en ik had dat niet moeten doen.”

Gelukkig kan Karen nadien alles loslaten in een romantische rumba met Frank. Na de commentaren van de jury besliste ze zich voor de volle honderd procent te geven. En het resultaat mag er zijn.

Leen en Andrei gaven zichzelf dan weer helemaal op ‘Drop a little’ van Natalia. Waan jezelf in Rio met de hitsige samba.

De battle tussen Elodie en Sander barst los op de dansvloer. De voormalige atlete is op haar krachtigst in paso doble.

Ian waagt zich aan een trio in Miami op de tonen van Uptown Funk. Hij brengt een verleidelijke salsa met Natascha en Laura.

Op de tonen van Por Una Cabeza van Carlos Gardel zetten Kat en Nick een prachtige versie van de Argentijnse tango neer. En ja hoor, ze verrast opnieuw.

James heeft zijn focus teruggevonden en schittert op de dansvloer tijdens Latin Night. Met Björk brengt hij een funky samba.

MEEST RECENT