Gluren bij BV's: Wendy Van Wanten geniet van verwennerij, Natalia hult zich in een strak pakje

Foto: IG

Celebs

Gluren bij BV's: Wendy Van Wanten geniet van verwennerij, Natalia hult zich in een strak pakje

Print
Pure verwennerij in de sauna, emotionele terugblikken en schattige baby's: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Zangeres Wendy Van Wanten zoekt de rust op en vindt die in de sauna. "Beetje verwennerij doet deugd", schrijf ze bij de fotoset met een handdoek rond zich.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beetje verwennerij doet deugd...#sauna#ontspanning#rust

A post shared by Wendy Van Wanten (@wendyvanwanten) on


Hoezo, Halloween is al voorbij? Actrice Clara Cleymans zit onder het bloed op de set van Syldavië. "Waar is mijn bijl?", vraagt ze zich af in de hashtags.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Janja... #onset #yummy #horror #shooting #syldavia #whereismyax

A post shared by Claracleymans (@claracleymans) on


Aanstaande mama Josje Huisman bereidt zich grondig voor op de komst van haar baby. "Wij hebben een EHBO baby's/kids cursus gevolgd. Best wel heftig. Hopelijk gaat het niet nodig zijn, maar een slimme meid is altijd voorbereid", schrijft ze erbij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hebben een EHBO baby's/kids cursus gevolgd via @child_care_academy_belgium Super leerzaam! Best wel heftig wat je moet doen als een baby zich verslikt en bijvoorbeeld niet meer ademt?? NIET op z'n kop houden en schudden! Blijkbaar doen nogal wat mensen dit uit een soort reflex uit wanhoop.. Ook qua reanimatie techniek zit er nogal verschil tussen baby's, kinderen en volwassenen. Via Child Care Academy kan je bij je thuis met wat vrienden of familie een avondje EHBO-en o.l.v. @michael_dreesen, ik kan 't wel aanraden, want is toch belangrijk!! Hopelijk gaat het niet nodig zijn, maar een slimme meid is altijd voorbereid???????? #EHBO #childcareacademy #baby #kids #firstaid #homeparty

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on


Actrice Moora Vander Veken laat haar gouden oorbellen en zichzelf (van haar zwoelste kant) zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By Nathalie Dembinski

A post shared by Moora Vander Veken (@mooravd) on


Zangeres en The Voice-jurylid Natalia is in topvorm. Dat bewijst ze in een strak, zwart pakje dat haar slanke lichaam beklemtoont.


Presentatrice Katja Retsin blikte donderdag terug op de geboorte van haar dochter Manou, precies dertien jaar geleden. "De manier waarop ik ze op de wereld zette, zal ik iedereen besparen... Maar sinds die dag ben ik een mama met heel mijn hart en ziel. Mama van een serieus doorzetterke, een taterkous, een gekkerd met een fijn gevoel voor humor en een gouden hart. Manoutje, mijn heerlijke puber, uw mama ziet u graag!"


Voor 'Temptation' Jolien en Herbert is het babygeluk nog heel pril. De blondine deelt het geboortekaartje van hun zoontje Emillio op Instagram. "Onze kleine engel", staat erbij te lezen.


Koning Filip en koningin Mathilde? Wel ja, de lichamen kloppen wel, maar radioster Peter Van de Veire en zijn collega Julie Van den Steen hebben er hun hoofden op gefotoshopt.


Dat het wat kouder wordt? Ex-Miss België Veronique De Kock houdt ervan. "Koud maar zonnig, ik hou van zo'n winters."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cold but sunny..... love these winters. #fashion #winter2018 #belgianblogger #lifestyle #fashionista

A post shared by Veronique De Kock?? 1995byVero (@veroniquedekock) on


Joke van de Velde op haar vijfde? Dat zag er heel schattig uit. "Stop nooit met kind te zijn als je al volwassen bent", luidt haar advies onder de jeugdfoto.


En ex- Miss België Tanja Dexters moet even wennen: het is zes jaar geleden dat ze nog aan sport deed. "Ik kan dit", zegt ze van achter haar tennisracket.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathe in and out! No sport for 6 years ?? I can do this! ?? ?? @dior_sunglasses @wilsontennis #hmxalexanderwang

A post shared by Tanja Dexters (@tanjadexters) on


Radiopresentatrice Dorothee Dauwe is meter geworden van Ella, het dochtertje van collega Maarten Vancoillie. "Helemaal weggesmolten toen ik de eerste foto's doorgestuurd kreeg. Superblij voor hun prachtige gezinnetje en ik ben enorm vereerd dat ik een klein deeltje mag uitmaken van het leven van kleine Ella. Proficiat Maarten & Kristien!", staat erbij.

NIET TE MISSEN