© Sven Dillen

Marthe praat voor het eerst over de breuk met Viktor: “Het deed pijn”

Voor een heleboel Vlamingen vormden zij lange tijd hét favoriete koppel, Marthe van K3 en Viktor Verhulst. Maar in augustus kondigden ze plots hun breuk aan. Ze besloten om elk hun eigen weg te gaan. In Het Laatste Nieuws praat Marthe voor het eerst over die beslissing.

“Viktor en ik hebben die beslissing samen genomen omdat we er allebei van overtuigd waren dat het de beste keuze was”, zegt Marthe aan Het Laatste Nieuws. “Niettemin deed het pijn, hoor, aan beide kanten. Maar we hebben het samen verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen.”

Steun

Gelukkig kreeg Marthe ook veel steun van de andere K3-zangeressen Hanne en Klaasje. “Op zulke momenten hebben we oprecht heel veel aan elkaar. Ik haal daar ook veel energie uit, want op het podium moesten de shows natuurlijk gewoon doorgaan. Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen.”

Of het dan niet moeilijk is om Viktor, als zoon van de grote baas van Studio 100, nog geregeld te zien? “Dat is totaal geen probleem. We hebben veel respect voor elkaar en kunnen nog steeds door dezelfde deur. Daar ben ik heel blij om.”

Nu in het nieuws