Prinses Charlene van Monaco neemt de tweeling mee op staatsbezoek

Foto: Photo News

Celebs

Prinses Charlene van Monaco neemt de tweeling mee op staatsbezoek

Print
Prinses Charlene laat zich sowieso niet zo vaak buiten de grenzen van Monaco zien, waardoor haar bezoek aan de First Lady van Frankrijk al behoorlijk zeldzaam genoemd kan worden. Dat ze ook haar driejarige tweeling mee op sleeptouw nam, leverde vooral erg schattige foto's op die ze met veel plezier op Instagram deelde.

De herdenkingsplechtigheden naar aanleiding van de Eerste Wereldoorlog brachten een groot aantal wereldleiders samen in de Franse hoofdstad. Ook prins Albert van Monaco reisde samen met zijn vrouw en kroost naar Parijs af. Voor veel staatsleiders is dit uiteraard niet zo uitzonderlijk, maar prinses Charlene laat zich meestal niet zo erg vaak buiten Monaco opmerken. En al helemaal niet met haar driejarige tweeling.

Vorig weekend maakte prinses Charlene van de gelegenheid gebruik om samen met prinses Gabrielle en prins Jacques de Franse First Lady op te zoeken in haar Parijse woning. Brigitte Macron, prinses Charlene en de tweeling leken zich uitstekend te vermaken tijdens hun ontdekkingstocht in het kasteel en prinses Charlene deelde enkele van deze foto's dan ook op haar Instagramaccount.

NIET TE MISSEN