Reisblogster in oog van de storm door deze vakantiefoto in Thailand

Vakantie

Reisblogster in oog van de storm door deze vakantiefoto in Thailand

Print
De populaire reisblogster Patricia Alejos Monzon is in het oog van de storm terechtgekomen nadat ze een vakantiefoto uit Thailand op Instagram had geplaatst. De reden? De blondine poseert op het spoor terwijl er een trein komt aangereden.

Patricia, die op de sociale media bekend is dankzij haar account One Ocean Away, was onlangs in Thailand op vakantie. Daar bezocht ze de beroemde Maeklong Railway Market in de provincie Samut Songkhram, een markt die plaatsvindt op de sporen en waar de handelaars al hun goederen snel moeten opruimen als er een trein aankomt.

Deze gang van zaken is een must see voor veel toeristen. Dat bewijzen de overhellende mensen met camera in de hand op Patricia’s foto. Maar alle aandacht gaat naar de blogster zelf, die op het spoor ging poseren met de trein reeds in zicht voor het ‘perfecte’ kiekje.

Reisblogster in oog van de storm door deze vakantiefoto in Thailand

Dat werd niet goed onthaald door haar bijna 33.000 volgers. “Hoe stom ben jij?”, kwam vaak terug in de reacties. “Je moet dit niet promoten . Als je was gestruikeld, was je nu dood”, staat er nog te lezen. Sommigen zijn het ermee eens dat het een mooie foto is, maar een gevaarlijke daad. “Laat ons hopen dat niemand nu de drang krijgt om je te kopiëren.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia ? Travel & Design (@oneoceanaway_) on

De blogster, die momenteel in Singapore woont, heeft op de heisa gereageerd en vindt niet dat ze iets verkeerd heeft gedaan. “Deze trein gaat hier heel traag, slechts 5 kilometer per uur. Om eerlijk te zijn: zelfs een schildpad zou op het laatste moment weg kunnen wandelen.” Na haar verantwoording bleef de kritiek binnenstromen. “Sporen dienen niet om op te lopen, hoe traag de trein ook gaat.” Inmiddels heeft Patricia de bewuste foto van haar pagina verwijderd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anyz Amin (@anyzamin) on

NIET TE MISSEN