Perfecte rode lippen? Rihanna deelt haar trucje

Beauty

Perfecte rode lippen? Rihanna deelt haar trucje

Print
Popster Rihanna spitst zich tegenwoordig iets meer toe op haar carrière als beautyblogster dan als zangeres en heeft een tips voor make-upfans. Klungel je ook vaak met lippenstift (lees: nooit mooi gelijk aangebracht), dan heeft de ‘Wild Thoughts’-ster de perfecte hack in petto.

In een nieuwe aflevering van haar Tutorial Tuesdays op Instagram creëert ze met haar eigen Fenty-producten dezelfde kleurrijke make-uplook als in de videoclip van ‘Wild Thoughts’. Daarbij hoort knalrode liquid lippenstift. Deze make-up blijft lang zitten, maar door de vloeibare textuur is het aanbrengen niet altijd even makkelijk. Je stift soms buiten de lijnen van je mond. Maar Rihanna heeft een trucje dat je kan toepassen met vloeibare en vaste lippenstiften en zelfs gloss.

 

“Breng lippenstift aan vanaf het midden van je bovenlip. Je wil altijd dat de lippenstift bovenaan op gelijke hoogte komt (hallo, evenredigheid onder de cupidoboog!). Het is de makkelijkste manier om te voorkomen dat de lippenstift op de ene helft van je bovenlip hoger komt dan de kleur aan de andere kant. Zo hoef je niet herhaaldelijk met het product over dezelfde zone te gaan.” Een tip voor een netjes resultaat, zonder make-upverspilling, om thuis te proberen.

NIET TE MISSEN