Beerschot Wilrijk-spits Noubissi opnieuw opgeroepen voor Kameroen (maar hij blijft op het Kiel)

Foto: GMAX AGENCY

Beerschot Wilrijk-spits Noubissi opnieuw opgeroepen voor Kameroen (maar hij blijft op het Kiel)

Print

Marius Noubissi heeft opnieuw een selectie voor de beloftenploeg van Kameroen ontvangen. De 21-jarige aanvaller van Beerschot Wilrijk werd opgeroepen voor de belofteninterland tegen Tsjaad van donderdag 16 november… maar hij blijft gewoon op het Kiel. De Afrikaanse voetbalfederatie besliste dat er voor deze interlands enkel beroep mag gedaan worden op spelers geboren in 1997 of later. Noubissi werd geboren in 1996 en komt dus niet in aanmerking.

Noubissi werd dit keer opgeroepen voor de belofteninterland tegen Tsjaad van donderdag 16 november, een wedstrijd in het kader van de kwalificatiecampagne voor de Africa Cup voor beloften die in 2019 in Egypte zal doorgaan. Omdat Noubissi geboren is in 1996, is hij echter te oud om mee te spelen. De Afrikaanse voetbalfederatie besliste dat er voor deze interlands alleen maar een beroep mag gedaan worden op spelers die in 1997 of later geboren zijn.

Noubissi blijft dus gewoon op het Kiel en is komend weekend inzetbaar tegen Westerlo voor de eerste wedstrijd van de tweede periode. De 21-jarige aanvaller van Beerschot Wilrijk werd in oktober ook al eens opgeroepen voor een oefenstage met de beloften van Kameroen.

Meer voetbalnieuws