Jorn Vancamp: “Goed gevoel meenemen naar tweede periode”

Foto: BELGA

Jorn Vancamp: “Goed gevoel meenemen naar tweede periode”

Print

Jorn Vancamp beseft dat Beerschot Wilrijk ook op Lommel twee gezichten toonde. “We speelden een hele sterke eerste helft. Zoals de voorbije weken dwongen we veel kansen af en gelukkig scoorden we deze keer uit al die mogelijkheden twee doelpunten. Dat gaf ons een mooie bonus, maar we waanden ons door die voorsprong misschien iets te zegezeker.”

“Na de vroege aansluitingstreffer in de tweede helft kreeg Lommel weer hoop en dat hebben we eigenlijk volledig aan onszelf te danken. We hadden de partij sneller in een beslissende plooi moeten leggen. Al mogen we ook niet vergeten dat de doelman van Lommel zijn ploeg met een wereldsave in de partij hield. Als mijn schot binnenging, stond het 0-3 en dan was het boeken toe”, aldus Vancamp, die met veel vertrouwen aan het spelen is. “Ja, ik heb nu enkele goede wedstrijden op rij in de benen. Ik voel me fysiek top en het is leuk dat ik met zo’n ingestudeerde corner ook bepalend kan zijn. Dat geeft me veel vertrouwen.”

Intussen pakte KV Mechelen de periodetitel na een 8ste zege op rij. “Als je zo’n straffe reeks neerzet, dan verdien je die periodetitel dubbel en dik. Wij moeten nog leren om 90 minuten hetzelfde niveau op de mat te brengen. Deze overwinning toont weliswaar dat we dicht bij de top aanleunen in 1B en dat gevoel moeten we meenemen naar de volgende periode. De laksheid moet eruit. Of we KV Mechelen dan achter ons kunnen houden? Ja, daar geloven we rotsvast in”, besloot de ambitieuze Vancamp.

Meer voetbalnieuws