Beerschot Wilrijk-coach Stijn Vreven: “Veel werk aan de winkel wat betreft efficiëntie”

Foto: Dick Demey

Beerschot Wilrijk-coach Stijn Vreven: “Veel werk aan de winkel wat betreft efficiëntie”

Print

“Ik ben uiteraard erg blij met de drie punten na deze moeilijke uitwedstrijd,” aldus coach Stijn Vreven na de match. “Zeker met de heenwedstrijd tegen Lommel in het achterhoofd. “Toch blijf ik het ongelooflijk vinden dat deze wedstrijd gedurende negentig minuten een wedstrijd bleef. De eerste helft moeten we afsluiten met minstens drie doelpunten voorsprong. Iedereen weet dat twee doelpunten voorsprong niet volstaan om een match rustig uit te spelen in 1B.”

Lees hier het verslag van de wedstrijd

“Al vroeg in de tweede helft incasseren we in de omschakeling de aansluitingstreffer. Dan weet je dat Lommel opnieuw in hun kansen gaan geloven en met meer drang naar gaan spelen. Je ziet tevens dat wij over een jonge ploeg beschikken die in dergelijke omstandigheden het hoofd verliest en domme dingen gaat doen.

“We moeten leren slimmer, leper zijn, onze tijd nemen, de scheidsrechter op de juiste momenten beter bespelen. Lommel pompte hoge ballen voor ons doel, maar kwam uiteindelijk tot heel weinig uitgespeelde kansen, terwijl wij ook in de tweede helft best een derde doelpunt hadden kunnen scoren. Nogmaals, ik ben erg blij met onze sterke eerste helft en met de drie punten, maar wat betreft efficiëntie hebben we nog steeds veel werk aan de winkel.”

Meer voetbalnieuws