Dochters Obama zijn proefbuisbaby’s en Michelle zal Trump zijn leugen nooit vergeven

Michelle Obama, Barack Obama en hun twee dochters. Foto: belga

Dinsdag verschijnt autobiografie van voormalige first lady Michelle Obama

Dochters Obama zijn proefbuisbaby’s en Michelle zal Trump zijn leugen nooit vergeven

Print

De Obama’s gingen samen in therapie, hun beide dochters kwamen er dankzij ivf, en Michelle vergeeft Trump nooit dat hij de leugen verspreidde dat Barack niet zou zijn geboren in de VS.

Pas dinsdag verschijnt Mijn verhaal - Becoming, de autobiografie van de voormalige first lady. Maar hoe angstvallig haar uitgever ook de inhoud van het boek tot de verschijningsdatum probeerde geheim te houden, natuurlijk zijn de spannendste details al gelekt.

Michelle Obama heeft ook al in een interview naar aanleiding van haar boek openhartig verteld dat ze met haar man naar een huwelijksconsulent ging, en dat ze moeite had om zwanger te worden. Na een miskraam besloten de Obama’s om ivf te proberen, en hun beide dochters Sasha en Malia waren proefbuisbaby’s.

Haar gevoelens voor haar man beschrijft Michelle Obama volgens The Washington Post op een manier zoals een first lady nooit over haar man heeft gepraat. “Zodra ik mezelf toeliet om iets te voelen voor Barack, drongen de gevoelens zich snel op - een verzwelgende explosie van lust, dankbaarheid, vervulling, verwondering.”

Tijdens de Democratische conventie in de zomer van 2016, waarop Hillary Clinton als presidentskandidate werd genomineerd, sprak Michelle Obama de intussen beroemde woorden: When they go low, we go high, in een strenge terechtwijzing van Donald Trumps racistische en opruiende retoriek tijdens zijn verkiezingscampagne. Ook in haar memoires drukt Michelle Obama haar weerzin uit voor Trump.

Nu in het nieuws