Nieuw op GVA: het voordelige snelabonnement voor alle plusartikels

Nieuw op GVA: het voordelige snelabonnement voor alle plusartikels

Print

U bent een tevreden lezer van onze website of app, maar hebt geen tijd om dagelijks de krant te lezen? Voor u lanceren we het snelabonnement: een formule waarmee u al onze plusartikels kan lezen. En dat voor maar 10 euro per maand.

Ontdek hier ons snelabonnement

GVA.be is een nieuwssite met gratis nieuws, maar ook met een steeds groter aandeel plusartikels. Met onze gratis artikels willen wij u als eerste op de hoogte brengen van alles wat er in de provincie Antwerpen gebeurt. Kort, feitelijk, maar correct. Wat we publiceren wordt altijd gecheckt door onze journalisten in de regio. Ook het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, en uit de showbizz- en sportwereld onthouden we u niet.

Plus start waar ons gratis nieuws stopt: de mensen achter de cijfers, persoonlijke getuigenissen, reportages, analyse en achtergrond. Die service kunnen we niet gratis blijven leveren. Gazet van Antwerpen zorgt er wel gratis voor dat u mee bent, maar als u zin hebt in meer, dan is Plus iets voor u.

Abonnees van Gazet van Antwerpen lezen niet alleen de hele krant op papier of digitaal, ze hebben ook toegang tot alle plusartikels. Als u nog geen abonnee bent, en u vindt een krant te duur of hebt geen tijd om deze te lezen, dan is het snelabonnement iets voor u: toegang tot al onze plusartikels voor amper 10 euro per maand.

Zo bent u nog beter op de hoogte van alles wat er leeft in onze provincie.

Probeer hier het snelabonnement of ontdek onze andere formules.

MEEST RECENT