Nacht van de Nostalgie verhuist naar Ter Dilft

Print
Bornem -

Sportclub RV Kloosterstraat organiseert op 24 november de Nacht van de Nostalgie in de fuifzaal van cultuurcentrum Ter Dilft. Op de affiche prijken Lesco, Les Truttes en DJ’s Pipse, DJ Bart en His Masters Noise.

De organisatoren van De Nacht van de Nostalgie omschrijven hun evenment als ‘De leukste nacht van Klein-Brabant’. “Ons succesvolle concept waarbij fuivend Bornem ondergedompeld wordt in een sfeer en muziek van de eighties, nineties en ook nog een beetje in the nillies, is ondertussen aan zijn achtste jaargang toe”, zegt medeorganisator en voorzitter Christophe Van Laer.

“Tijdens de eerste zes edities deed de zaal van de Acide Carbonique in de Kapelstraat dienst als nostalgische locatie. Deze iconische zaal is ondertussen verdwenen uit het Bornems straatbeeld. Vorig jaar weken we uit naar een leegstaande hal in de industriezone. Dat leverde ons als organisatoren naast heel veel praktisch werk en bijhorende problemen ook een boost op. De hal liep helemaal vol voor deze 2.0-versie van de Nacht van de Nostalgie.”

“Dat was voor ons het bewijs dat ons concept er staat en dat we mochten denken over groter en nog beter”, zegt Van Laer. “Met Ter Dilft denken we de ideale locatie gevonden hebben voor een nieuwe Nacht van de Nostalgie. Met de komst van Bornemse Band Lesco en de uitstekende live reputatie van Les Truttes zetten we een volgende stap met de Nacht.”

Kaarten tegen 10 euro zijn verkrijgbaar in café Café Het Wiel bij Jeba en het lokaal RV Kloosterstraat. Aan de kassa betaal je 12 euro.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio