De klokken hebben gesproken: ‘Het Land van Hoogland’ komt terug

Foto: VUM

De klokken hebben gesproken: ‘Het Land van Hoogland’ komt terug

Print

Van 12 tot 16 november staan de jaren ’90 centraal op radiozender Joe. Voor die gelegenheid presenteert Peter Hoogland, jarenlang huis-dj in de Dixies in Brasschaat, na bijna 20 jaar weer zijn iconische radioprogramma ‘Het Land van Hoogland’.

De klokken hebben gesproken: ‘Het Land van Hoogland’ komt terug
Foto: Medialaan

“De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg…” Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren. Peter brengt een geactualiseerde versie van zijn programma, maar net als 20 jaar geleden op Topradio kunnen de luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. ‘Het Land Van Hoogland’ is volgende week van maandag tot donderdag te horen van 22.00 tot 01.00 op Joe.

“Het basisidee blijft hetzelfde”, licht Peter Hoogland toe in een reactie. “Babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Het gaat natuurlijk wel wat anders zijn, het wordt een geactualiseerde versie van het programma. Maar het programma zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combineren.”

MEEST RECENT