© Instagram

‘Temptation’-baby geboren: Jolien en Herbert verwelkomen eerste kindje

“Onze kleine jongen is geboren!” Dat laten Jolien en Herbert trots weten. De kersverse ouders, beiden bekend van hun woelige passage als koppel in ‘Temptation Island’, noemen hun zoontje Emilio. Dat lieten ze zelf bij enkele gelukkige gezinsfoto’s weten op hun Instagramprofielen.

Toen Herbert voor het eerst de zwangerschap aankondigde, had hij het nog over “een raar verhaal”. Nu is hij echter dolgelukkig. “Ik kan niet omschrijven wat ik voel voor jou. Je bent op deze wereld gekomen omgeven vol liefde. Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer! Eu te amo meu filho”, schreef Herbert nog.

(De tekst gaat verder onder de posts.)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Terug na ‘Temptation’

De deelname van Herbert en Jolien in het negende seizoen van ‘Temptation Island’ ging niet onopgemerkt voorbij. Het leek immers alsof de twee er niet heelhuids als koppel zouden naar huis keren. Herbert dook tijdens ‘Temptation Island’ in bed met verleidster Saartje, Jolien kuste met vrijgezel Karim. Na hun avontuur in Thailand keerden de twee terug als vrijgezel terug naar België.

Ze woonden nog samen, maar deden naar eigen zeggen volledig hun eigen ding. Ze zeiden geen woord, kookten hun eigen eten... Maar die situatie was onhoudbaar en dus ging de man met Braziliaanse roots terug bij zijn moeder wonen, die kwaad was om zijn slippertje met Saartje. Twee weken, zolang duurde het voor de twee beseften dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Na de pauze werden ze opnieuw een koppel. Nu zijn ze klaar om samen een gezin te stichten.

NIET TE MISSEN