© AP

Toronto tekent voor beste competitiestart ooit in NBA, Lakers zijn nog eens aan de winst

De Toronto Raptors hebben woensdagavond in de NBA een stukje clubgeschiedenis geschreven. In Sacramento wonnen de Canadezen hun elfde competitiewedstrijd van het seizoen. Daar staat slechts een nederlaag tegenover. Nooit eerder begon Toronto zo overtuigend aan de competitie.

Kawhi Leonard, opnieuw fit na een enkelblessure, was tegen de Kings goed voor 25 punten en 11 rebounds. Hij had zo een belangrijk aandeel in de 105-114 overwinning van zijn team. Ook de Kameroener Pascal Siakam (21 punten) was goed bij schot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij de thuisploeg maakten Willie Cauley-Stein en Buddy Hield allebei 24 punten maar het hielp niet om een vijfde nederlaag in elf wedstrijden te ontlopen.

In de tussenstand van de Eastern Conference leidt Toronto (.917) voor Milwaukee (.800, acht zeges op tien), dat woensdag niet in actie kwam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Los Angeles Lakers behaalden een vijfde zege in elf matchen in de Western Conference. Voor eigen publiek klopten de Californiërs Minnesota met 114-110. LeBron James leidde zijn ploeg met 24 punten, 10 rebounds en 9 assists (net geen triple double) naar de zege. Bij de Timberwolves klokte Derrick Rose af op 31 punten. (belga)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio