© C&A

De eerste beelden van de bruidscollectie van C&A zijn er

C&A kondigde vorige week aan dat het met een bruidscollectie op de proppen zou komen en daar zijn nu meer details van bekend geraakt. De acht jurken en jumpsuits zijn vanaf 28 maart beschikbaar in enkele uitverkoren winkels in Europa.

flb

Wie in het huwelijksbootje stapt, maar geen honderden euro's wil uitgeven aan een trouwkleed kan daarvoor binnenkort ook terecht in C&A. De Nederlandse confectieketen kondigde namelijk aan dat het een bruidscollectie zal lanceren. Daarvan zijn nu de eerste beelden opgedoken. Het gaat om foto's van de vier trouwjurken die werden voorgesteld tijdens de modeweek in Lissabon. Hoe de vier jumpsuits er uit zullen zien, blijft voorlopig nog afwachten.

C&A heeft wel al aangekondigd dat de prijzen zullen variëren tussen 29,90 en 179,90 euro. Verwacht wordt dat de collectie op 28 maart in de winkelrekken ligt. Of die bruidsmode een permanent onderdeel van het aanbod zal worden, staat nog lang niet vast. "We moeten eerst afwachten wat de klanten er van denken, maar we zijn zeer positief", zegt Sabrina Shairzay, Head of Trend bij C&A, in een reactie bij FashionUnited.

NIET TE MISSEN