Genk moet Lucumi zes weken missen

Foto: JEFFREY GAENS

Genk moet Lucumi zes weken missen

Print
Genk -

Racing Genk heeft dinsdag meer informatie verstrekt omtrent de blessure van haar verdediger Jhon Lucumi. De Colombiaan viel zondag tijdens de topper bij Standard (1-1) geblesseerd uit. Verder onderzoek bracht een scheurtje in de linkerquadriceps aan het licht. Lucumi zal een zestal weken aan de kant staan en mist bijgevolg het duel van woensdagavond (om 20u30) bij Antwerp.

De twintigjarige Lucumi maakte afgelopen zomer de overstap van Deportivo Cali in eigen land. In Genk ontpopte hij zich meteen tot een toegevoegde waarde. Hij kwam voorlopig tot vijftien officiële duels voor de Limburgers.

Nog afwezig op de Bosuil zijn Leandro Trossard, nog herstellende van een hamstringblessure, Rubin Seigers en Nordin Jackers. Genk liet weten dat Seigers nog steeds met een quadricepsblessure kampt. “Zijn toestand wordt van dag tot dag opgevolgd door het medisch team. De wedstrijd tegen Antwerp morgen komt alvast te vroeg”, klonk het.

Reservedoelman Nordin Jackers blijft out met een heupblessure, maar is op de weg terug. “De heupblessure van Nordin Jackers herstelt goed. Zijn trainingsritme wordt opgebouwd opdat hij binnenkort terug bij de groep kan aansluiten”, aldus de Limburgers.

Meer voetbalnieuws