Brad Pitt heeft genoeg van bekende vrouwen

Celebs

Brad Pitt heeft genoeg van bekende vrouwen

Print

De kans dat Hollywoodacteur Brad Pitt ooit nog een koppel zal vormen met een bekende vrouw is klein. Volgens Page Six, de roddelpagina van The New York Post, heeft de 54-jarige ster het gehad met beroemdheden aan zijn zijde.

Volgens ‘ingewijden’ heeft de acteur momenteel een relatie, al wordt die onder de radar gehouden omdat hij nog steeds in een vechtscheiding is verwikkeld met zijn ex-vrouw Angelina Jolie. De bronnen sluiten zelfs niet uit dat Pitt op een dag voor de derde keer zijn jawoord zal geven.

Als dat derde huwelijk er ooit van komt met zijn huidige vlam of iemand anders, één ding is zeker: volgens de bronnen zal hij niet meer met een bekende vrouw trouwen. “Ik zie hem niet snel meer een relatie beginnen met een andere beroemdheid. De kans is veel groter dat hij voor een vrouw kiest die zich liever op de achtergrond houdt”, klinkt het.

Brad Pitt had in het verleden onder meer relaties met actrices Gwyneth Paltrow en Christina Applegate. Van 2000 tot 2005 was hij getrouwd met ‘Friends’-ster Jennifer Aniston. Hij was twaalf jaar samen met Angelina Jolie, met wie hij in 2014 trouwde. Sinds 2016 is hun Hollywoodsprookje voorbij. De strijd om de zes kinderen is nog steeds gaande.

NIET TE MISSEN