© BELGA

KV Mechelenfans kunnen wedstrijden voortaan volgen op digitale tv van Telenet

Fans van KV Mechelen moeten niet langer afstemmen op Proximus TV om hun favoriete team aan het werk te zien. Vanaf donderdag zijn alle wedstrijden van de Maneblussers voortaan ook te zien op de Play Sports-kanalen van hoofdsponsor Telenet.

“Afgelopen weekend was memorabel (KV Mechelen won met 3-0 van Beerschot Wilrijk met een toeschouwersrecord, red.)”, klinkt het op de site van Malinwa. “Het was het moment waar jullie als supporters in hart en nieren lieten zien wat supporteren écht betekent. Het niet los laten. Het steunen door dik en dun. Het begon vóór de wedstrijd, met een mars naar het stadion en ging later verder toen jullie met 15 000 man onze ploeg naar een klinkende zege schreeuwden. Jullie laten niet los. Wij ook niet.”

Daarom wil hoofdsponsor Telenet iets terugdoen voor de rood-gele fans. De Belgische aanbieder van digitale televisie, met een hoofdzetel op een boogscheut van het AFAS stadion Achter de Kazerne, maakt alle wedstrijden voortaan beschikbaar op zijn Play Sports-kanalen. Voorheen was dit tot op heden enkel mogelijk op Proximus TV, als de bekerwedstrijden niet worden meegeteld.

Meer voetbalnieuws