© ISOPIX

David Beckham verklapt het geheim van zijn huwelijk: “Het is hard werken”

Ex-voetbalster, model en ontwerper David Beckham heeft het geheim van zijn huwelijk verteld tijdens een interview in de Australische televisieshow The Sunday Project. Hij, die al negentien jaar getrouwd is met Victoria Beckham, wijt hun echtelijk succes vooral aan “hard werken.”

vwh

“Zo lang getrouwd zijn is een kwestie van altijd hard werken. Iedereen weet dat, maar je moet het wel doen. Er zullen moeilijke periodes komen, en reizen waardoor jullie ver van elkaar verwijderd zijn. Maar je moet het doen werken”, zei hij.

Het negatieve negeren

Door de jaren heen zijn heel wat kwalijke geruchten verspreid over de Beckhams, maar de voormalige voetballer heeft geleerd om die niet aan zijn hart te laten komen. “Ik ben zo gegroeid dat ik sommige negatieve dingen die gezegd zijn kan negeren.”

“Ik denk dat als je elkaar goed kent, en als je weet dat je fantastische vrienden en familie rond je hebt, dat je de kinderen moet beschermen. Wij zijn heel trots op ons gezin.” Beckham focuste nogmaals op hard werken. Hij wil zijn kinderen immers opvoeden door hen te bewijzen dat hard werk aan de basis ligt van succes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Watje

De vader van vier zei verder nog iets meer over de band met zijn kinderen. Zo bekende hij dat het moeilijk heeft om streng te zijn voor zijn dochter. “Ik ben een watje. Ik weet dat ik strikter ben voor de drie jongens dan voor Harper”, klonk het.

NIET TE MISSEN