Verdachte raakt gewond bij inbraak in feestzaal

Foto: rr

Verdachte raakt gewond bij inbraak in feestzaal

Print
Deurne -

Een feestzaal in de Tweemontstraat in Deurne kreeg zaterdagmiddag inbrekers over de vloer. De politie kwam ter plaatse en stelde braakschade vast in het pand op de benedenverdieping van een appartementsgebouw.

Naast een van de deuren lag een pan op de grond waarvan de steel afgebroken was. Gezien die afkomstig was uit de keuken van de zaak, werd er nog verder nazicht gedaan. De inspecteurs vonden in een gang een bloedspoor dat hen leidde naar een vernielde dakkoepel.

Ook op andere plaatsen werden bloedsporen, wellicht afkomstig van de dader, aangetroffen. Op het eerste gezicht werden vooral flessen drank gestolen en werden etenswaren op de grond gegooid.

Tijdens het afhandelen van de administratie in het dienstvoertuig, merkten de vaststellers dat een man vanuit de gemeenschappelijke ruimte van het appartementsgebouw vertrok. De man had zich duidelijk verwond in het aangezicht. De inspecteurs spraken de man aan en vroegen hem hoe hij aan de verwondingen kwam. Meer dan een verwarrende uitleg kregen ze niet. Zijn schoenzolen deden ook denken aan de afdrukken die eerder in de zaak gevonden werden.

De man werd gearresteerd, maar kreeg eerst nog een bezoek aan de spoedgevallendienst aangeboden. Daar bleek dat hij bij de inbraak ook een gebroken pols had opgelopen. De man van 39 jaar wordt bij de onderzoeksrechter verwacht.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio