© De jaren 2010 voor dummies

Ex-K3 Kristel heeft nog weinig contact met Josje en Karen: “Ik denk dat iedereen zijn eigen weg aan het gaan is”

Kristel Verbeke (42) heeft de zwangerschap van haar K3-collega Josje via de media vernomen. Ook met het andere K3-lid Karen Damen heeft ze niet zo veel contact meer, geeft ze toe in het Nederlandse showbizzmagazine RTL Boulevard.

ehu

“We hebben een ongelooflijk mooie tijd gehad, we hebben het heel mooi kunnen afsluiten. Ik ben trots, maar ook heel blij dat ik het heb kunnen doorgeven”, vertelt Kristel over haar periode als lid van K3. “Het is een ander leven nu. Ik ben veel rustiger, heb meer tijd voor mezelf. Het zal misschien ook een beetje de leeftijd zijn, zeker? Dat je een beetje meer aan jezelf gaat denken.”

Veel contact met haar oud-collega’s heeft ze niet, moet ze toegeven. Al denkt ze wel dat alles goed met hen gaat. “Het is een tijdje geleden dat ik Karen, Josje en Kathleen gezien heb. We horen elkaar wel of appen weleens. Ik weet dat Karen nu gaat deelnemen aan een dansprogramma en keihard moet trainen. Ik zag onlangs een heel mooie foto van Josje met een heel mooie, zwangere buik.”

Het nieuws van Josjes zwangerschap vernam Kristel gewoon via de media. “Ik heb gelezen dat Josje zwanger was. Ik denk dat iedereen zijn eigen weg aan het gaan is. Dat is een beetje zoals een eerste lief. Je denkt er nog wel heel vaak aan en dat zit voor altijd in je hart, maar dat wil niet zeggen dat je elkaars deur platloopt. En ik denk dat we dat alle drie ook oké vinden.”