Vrouw uit Den Haag vindt monsterachtige spin in huis

Print

Video: Facebook/ Sheena Wilson

Sheena Wilson heeft dinsdag een gigantische spin ontdekt in de hoek van haar keuken. “Wie kan mij alstublieft zo snel mogelijk helpen?”, klonk het wanhopig op Facebook.

Velen zagen echter maar één optie voor het spinnenprobleem: “Brand uw huis plat!”, klonk het op sociale media. Maar Wilson koos toch voor een andere oplossing. Ze belde de Dierenambulance, die de spin kwam ophalen. “De chauffeur heeft de spin met een handschoen in een tonnetje gevangen”, aldus Wilson.

Een medewerker van de Dierenambulance in Den Haag vertelde dat ze het dier gewoon weer in de natuur hebben losgelaten. “Na onderzoek bleek het te gaan om een inheemse spinnensoort, die niet gevaarlijk is. Daarom kozen we ervoor om het diertje gewoon zijn gang te laten gaan”, klinkt het. “Op de video ziet de spin er ook erg groot uit, maar in werkelijkheid was die ‘slechts’ tussen de drie en vijf centimeter groot.”

Ook deze beelden gingen viraal:

Truckchauffeur brengt zichzelf flink in de problemen nadat hij waarschuwingen negeert

Video: KAMERAONE, ABC13

Een truckchauffeur wist in de Amerikaanse staat Californië aan veel erger te ontsnappen. De bestuurder viel met zijn vrachtwagen in een ravijn nadat hij een bocht niet goed inschatte. De man had weliswaar net voordien verschillende waarschuwingsborden genegeerd.

Bankpersoneel moet vluchten als er plots een python door het plafond valt neutraal

Video: Reuters

Een grote python joeg enkele medewerkers van een Chinese bank de stuipen op het lijf door plots door het plafond te zakken tijdens de ochtendvergadering. Het personeel vluchtte alle kanten op toen ze met het reptiel werden geconfronteerd en verwittigden snel de hulpdiensten.

Woest paard stormt café binnen: “Gelukkig raakte er niemand gewond”

Video: Facebook

Een cafeetje in het Franse Chantilly heeft een onverwachte gast op bezoek gehad. Plots kwam er een onstuimig paard binnen, nadat het dier eerst de glazen deur in duizend stukken had gebeukt.

MEEST RECENT