Gluren bij BV's. Kevin Janssens laat de woeste cowboy in zich los, Joke Van de Velde gooit haar kleren uit

Foto: IG

Celebs

Gluren bij BV's. Kevin Janssens laat de woeste cowboy in zich los, Joke Van de Velde gooit haar kleren uit

Print
Van de beentjes losgooien tot kleren droppen en een echte dropping: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

De zwangere Josje Huisman, die haar buikje niet langer kan verbergen, liet zich in de watten leggen door BV-kapper Jochen Vanhoudt. Ze ging voor een trendkleur van het moment honey blonde, een blonde tint met een warme schijn.


Zanger, presentatror en acteur Niels Destadsbader met een kater? Dat ziet er zo uit. Zeg trouwens maar gewoon Niels Destadskater...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niels Destadskater. ??

A post shared by Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) on


Eva Daeleman is in een melancholische bui. "De herfst haalt de nostalgie en de melancholie in mezelf naar boven. Loslaten van de zomerse gewoontes. Loslaten van oude denkpatronen die me niet langer dienen, perfectionisme, onzekerheid, verwachtingen. Ik heb het gevoel dat ik al een hele weg heb afgelegd, maar een constante rust is er niet", mijmert ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

de herfst haalt de nostalgie en de melancholie in mezelf naar boven. loslaten van de zomerse gewoontes. loslaten van oude denkpatronen die me niet langer dienen, perfectionisme, onzekerheid, verwachtingen. ik heb het gevoel dat ik al een hele weg heb afgelegd, maar een constante rust is er niet. ik ben graag bezig. met vanalles. met veel. te veel. en dan nog niet genoeg. mijn lichaam laat de laatste dagen weer stevig van zich horen. totaal vermoeid, pijnlijke heupen, gillende baarmoeder en vermoeide ogen. maar ik slaap lang en veel. gelukkig kan ik dat inplannen... gisteren had ik voor het eerst een dag voor mezelf. alleen thuis, van ‘s ochtends tot ‘s avonds. ik zou uitslapen, netflixen, in de rapte naar de autokeuring. en dan weer slapen en tv kijken. het uitslapen lukte niet (classic story). in de namiddag kreeg ik plots het idee om de dingen die al zo lang in m’n hoofd wonen een plekje in de wereld te geven. een nieuw logo ontwerpen, aquarellen, room sprays maken, nieuwe visitekaartjes ontwerpen, ... en de molen was weer op gang. mijn hoofd als een flipperkast. honger, dorst, netflix vergat ik. een heerlijke flow mét resultaat. vanochtend werd ik wakker. opnieuw moe. geen dag voor mezelf. en ik ben boos op de dag die ik gisteren niet leek te benutten, anderzijds ben ik blij voor de flow. de ruimte. de tijd. Rupsje Nooitgenoeg lijkt, again, mijn spirit animal. het leven is een constant balanceren: tussen productiviteit en rust. onrust en creatie. voelen en denken. ervaren en ontprikkelen. willen en nodig hebben. als een pendel zwier ik van links naar rechts. en als ik dan eens stilval, dan merk ik dat dat toch niets voor mij is. ooo die dualiteit. dan ga ik wat ademen. sporten en mensen helpen en dan voel ik dat mijn hart zachtjes weer gevuld is. en kijk ik uit naar mijn volgende rustdag. al klinkt TRUSTdag wel beter. voel de zon. zie de zon. wees de zon, lieve mensen. ?? • • foto uit #omdathetkanhetboek

A post shared by eva daeleman (@evadaeleman) on


Tanja Dexters deelt een vriendinnenkiekje met Joyce De Troch. "Als een kat een tijger ontmoet... Grrr "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When a cat meets a tiger ??X?? grrrrrr...

A post shared by Tanja Dexters (@tanjadexters) on


Acteur Kevin Janssens is momenteel bezig met de opnames van een westernfilm en laat de cowboy in zichzelf los en schiet met... een banaan. "Om veiligheidsredenen", schrijft hij erbij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working on my skills ?? #badasscowboy (using a banana for safety reasons ??)

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on


Dat presentatrice An Lemmens een dierenliefhebster is, bewijst ze met een grappige compilatiefoto. Op het eerste beeld ligt een dame tussen schoenen, op het andere zit een vrouw in de auto tussen een heleboel honden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍??

A post shared by An Lemmens (@anlemmensofficial) on


Jolien uit 'Temptation Island' is hoogzwanger, maar dat houdt haar niet tegen om nog volop fashionista te zijn.


Minnie, het dochtertje van radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete, wordt twee jaar en viert dat met een gepaste balon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De verjaardagsweek is begonnen! #minnie2 @feestvarkenvzw

A post shared by siskaschoeters (@siskaschoeters) on


Tipsy-gezicht Kat Kerkhofs of Britney Spears... Zie jij het verschil op dit beeld van 'Dancing with the Stars'?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Britney bitch ?? Tonight #dancingwiththestars @opvier

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) on


Ex-Miss België Joke van de Velde gooide haar kleren af tijdens de opening van Bobo in Erpe-Mere. Haar levenswijsheid: "Throw off your worries when you throw off your clothes at night!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throw off your #worries when you throw off your clothes at #night ?? #fitting #opening @bobo_tremelo #erpemere

A post shared by joke van de velde (@jokevandevelde1) on


Radiopresentator Sam De Bruyn trok op vrijdag net kleren aan voor de Dag van de Jeugdbeweging. "Ik onderga mijn eerste dropping ooit", liet hij weten.Nora Gharib, bekend van K3 zoekt K3 en 'Patser' is op vakantie op Lanzarote en geniet daar volop van de zon in een modieus badpak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #compagnonclub #compagnoninlanzarote

A post shared by NORA (@noragharib) on

NIET TE MISSEN