Hartverscheurende én verrassende keuzes in ‘Boer zkt Vrouw’

Mooie liedjes duren niet lang en ook voor Jan, Bjorn en Jeroen is het eerste pijnlijke moment van de waarheid aangebroken. Maandagavond lieten ze televisiekijkend Vlaanderen zien hoe ze afscheid namen van de eerste dame, die ze beter hadden leren kennen. En dat zorgde voor verrassingen: twee dames, die op sociale media topfavorieten leken, moesten als eerste hun koffers pakken.

mrra

Jitse: zorgboer in Noorwegen

Boer Jitse heeft al wat tegenslag gehad. Nadat ook Christy het voorbeeld van Siska volgde om vroegtijdig uit de race te stappen, bleef hij immers achter met maar twee dames. Een voordeel, zo bleek nu. Want de zorgboer uit Noorwegen moest gelukkig nog geen keuze maken. Hij probeert nog wat uit, voordat hij een definitieve keuze maakt.

© VTM

Bjorn: honingwijnboer in Canada

Maar honingwijnboer Bjorn moest wel al een knoop doorhakken. En dat was er meteen een onverwachte: vanaf de eerste afleveringen zagen we al hoe hij vrolijk in de ogen van Lore keek, maar de 25-jarige uit Bornem moest toch vertrekken. Niet omdat ze geen “avontuurlijke chick” was, maar omdat hij het blijkbaar toch beter kan vinden met Jolien (22, Beveren, links) en Evelyn (28, Paal, rechts)...

© VTM

Jeroen: veeboer in Duitsland

Jeroen had het minder moeilijk om een keuze te maken tussen zijn ‘coup de foudre’ Severien (23, Kalken, links), de lieve Jits (24, Jabbeke) en de verleidelijke Joëlle (23, Londerzeel, rechts). Jits weet van aanpakken op de boerderij en de veeboer vond haar een hele leuke dame, maar voor Jeroen miste er iets. Hij wou graag dat ze wat meer toonde of ze iets in hem zag. En ze heette natuurlijk ook niet Severien...

© VTM

Jan: cowboy in Australië

En dan is er natuurlijk nog cowboy Jan. De man, die menig harten bij televisiekijkend Vlaanderen sneller doet slaan. En ook in Australië hoopten alle meisjes vurig om nog te mogen blijven, want allen zien ze wel iets in Jan. Als er iemand was, die zich in zijn schijnwerpers wist te werpen was het wel Stephanie (28, Outer). Zeker toen hij haar van een dramatische val van haar paard redde, leken we al wat vonken te zien. Maar niets blijkt minder waar. Jan voelde met haar de minste klik. Hij kon goed nieuws brengen aan Romina (27, Dudzele, links) en Laura (27, Gent, rechts).

Benieuwd hoe dat evolueert? En wie kiest olijfboer Manu? Dat zien we pas in de volgende aflevering.

‘Boer zoekt Vrouw - de wereld rond’, maandag, 20.30 uur, op VTM.

Nu in het nieuws