© Politie Antwerpen

Politie sluit café na heel wat verschillende inbreuken

Na klachten van geluidsoverlast in de buurt voerde het wijkondersteuningsteam van regio City een controle uit in café Club Emperor op de hoek van de Lange Beeldekensstraat en de Dambruggestraat. Er werd onder andere sterke drank geschonken zonder vergunning. Het wijkondersteuningsteam besloot om samen met het wijkteam over te gaan tot een uitgebreide controle, waarbij ook drugshond Bo bijstand leverde.

brip

In totaal werden er achttien gebruikshoeveelheden marihuana aangetroffen. Ook een precisieweegschaal en een bb-gun werden in beslag genomen.

Bovendien vonden de inspecteurs in de toog een kleine camera. Die diende om de inkomdeur in de gaten te houden. Via een scherm op de eerste verdieping probeerde men zo de drugs in het pand te verstoppen moesten er controles zijn. Er werd ook een persoon zonder legale verblijfspapieren aangetroffen.

Op basis van de gemaakte vaststellingen werd er een verbod tot uitbating uitgeschreven, en het café werd gesloten. Omwille van de brandveiligheid was een verzegeling niet mogelijk. De politie maakte drie onmiddellijke minnelijke schikkingen voor drugsbezit, en één proces-verbaal voor roken in een café op.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio