© Belga

Nog maar enkele maanden verloofd, maar Ariana Grande en Pete Davidson zijn uit elkaar

Ariana Grande en Pete Davidson hebben hun veelbesproken verloving afgebroken en zijn uit elkaar, dat meldt showbizzsite TMZ. Volgens bronnen dichtbij het koppel zou hun verloving “te veel, te snel” geweest zijn. “Het verrast niemand”, kreeg People Magazine te horen.

nkdr

Comedian Pete Davidson en zangeres Ariana Grande hebben dit weekend een einde gemaakt aan hun relatie. Dat meldt TMZ. Volgens bronnen dichtbij het koppel was de timing niet juist voor de twee, al sluit hij niet uit dat ze in de toekomst wel opnieuw samen komen.

Ariana en Pete onthulden het nieuws over hun verloving in mei, amper enkele weken nadat het nieuws van hun relatie bekend raakte. Rond die tijd werd Ariana ook gespot met een ring die Pete speciaal voor haar had laten maken.

“Het verrast niemand”, vertelt een bron aan People Magazine. In september kondigde het paar ook al aan even tijd voor zichzelf te nemen en te verdwijnen uit het publieke leven. Het team van Ariana vertelde People Magazine dat ze tijd nodig had om de dood van haar ex-vriend Mac Miller te verwerken.

Begin deze maand liet Davidson ook al de tattoo van de konijnenoortjes die symbool stonden voor Ariana’s album ‘Dangerous Woman’ bedekken. Al bedekte hij die wel met een zwart hartje met een kleine ‘a’ naast, wat ons nog steeds een verwijzing naar Ariana lijkt.

Het einde van de relatie van Davidson en Grande komt dan misschien voor hun naasten niet als een verrassing, maar door hun fans werden ze aanbeden. Ze leken het toonbeeld van toewijding aan elkaar en leken te leven in een sprookje. De feministische website Jezebel titelt het nieuws dan ook met: “De liefde is een leugen.”

NIET TE MISSEN