© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

1 / 10

Zingende carrossier neemt afscheid van familiezaak

Rudi Van Laer trekt zich terug uit Carrosserie Van Laer, het bekend bedrijf dat hij al dertig jaar met zijn broer Werner leidt in de Langestraat in Zandhoven. Werners zoon Yves volgt Rudi op. Daar hoorde een afscheidsfeestje bij, echt op zijn 'Van Laers', want dat zijn feestvierders. Alle klanten waren uitgenodigd. Het leek alsof de 14 Billekens zaterdagavond even herrezen was op de Heikant.

Kristin Matthyssen

Rudi Van Laer gaat wat meer tijd spenderen in Tenerife. Hij richtte een eenmanszaak op en blijft wel actief als chauffeur. "Ik kan factureren en ga voor de carrosserie blijven rijden en ook derden kunnen beroep doen op mijn diensten. Maar nu Yves mij heeft opgevolgd, krijg ik wat meer tijd om te genieten."

Yves Van Laer studeerde informatica en marketing. Hij gaat het bedrijf nu samen met zijn vader leiden. De sfeer zaterdag op het feest was uitstekend. De carrosserie leek op een balzaal met dansvloer en orkest, waarbij ook Rudi de Zingende Carrosier - met 1 's' - meerdere nummers vertolkte.

Er werden ettelijke vaten bier verzwolgen en iedereen kon poseren in een photobooth met typische werktuigen uit een garagewerkplaats.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio