Hinder vanaf 19 november op Liersebaan in Massenhoven

Print
Zandhoven - Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) organiseert op woensdag 24 oktober een infomarkt tussen 16u en 19u in het gemeentehuis van Zandhoven over de planning rond de heraanleg van de Liersebaan (N14) in Massenhoven. Eind oktober start het AVW met de aanleg van de nieuwe carpoolparking en de herinrichting van de Liersebaan tussen de Kanaalstraat en de Vaartstraat.

Vanaf 19 november moet het verkeer in elke richting over één versmalde rijstrook. Als het wegdek op de brug over de E313 vernieuwd wordt, zal het verkeer komende vanuit Lier via de Herentalsebaan moeten omrijden.

In de zomer van 2020, wanneer de nieuwe brug naar zijn definitieve positie wordt verplaatst, zal de Liersebaan gedurende twee maanden volledig afgesloten zijn. Het verkeer volgt in beide richtingen de omleiding via Viersel.

De op- en afrit van de E313 richting Hasselt zal van eind november 2018 tot eind januari 2019 niet bereikbaar zijn.

De Zagerijstraat en de Kanaalstraat blijven tijdens de volledige duur van de werken bereikbaar. De zijstraten Vilsterhaag en Venstraat worden definitief afgesloten. Fietsers volgen vanaf 19 november een omleiding over de brug van Viersel.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio