Vuurwerk op zondag, veeprijskamp op maandag

Print
Boom -

De 189ste jaarmarkt vindt plaats op maandag 15 oktober, na een feestweekend dat zaterdag begint. Zondagavond is er vuurwerk aan de Kaai.

Boom Jaarmarkt biedt een uitgebreid feestprogramma aan met een kaartprijskamp, een quiz, een wielerwedstrijd, vuurwerk en een dansnamiddag. Het hele weekend draait de kermis, met meer dan veertig attracties, ook op volle toeren.

Voor sportievelingen is er zaterdagnamiddag in De Schorre de One World Run, een loopwedstrijd van WIBO Atletiekclub vzw. Tussen 14 en 17u kunt u ook meedoen aan de race met go-karts.

De traditionele hondjesworp vindt plaats om 15u ter hoogte van kermisattractie High Energy in de Henri Spillemaeckersstraat. Alle winkels in het centrum houden een open dag.

Zondag zorgt de carnavalsvereniging De Orde van de Onnefretters vanaf 14u voor een kindernamiddag met onder meer animatiefiguren en ballonnenclowns. ’s Avonds vindt de happening Boom Zingt plaats, direct na het vuurwerk dat om 20u begint. Maandag start de jaarmarkt om 9u met tal van veeprijskampen en zal het bier rijkelijk vloeien.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio