The Bos(s) Ladies lopen 100 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker (en u kan hen zondag steunen!)

Zaalwachter Tom Vingerhoets van Het Veld neemt de spaarpot in ontvangst van The Bos(s) Ladies. Foto: kma

Koffie en kiezen

The Bos(s) Ladies lopen 100 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker (en u kan hen zondag steunen!)

Print
Zandhoven - Wie zondag gaat stemmen in het fanfarelokaal in Pulderbos, kan meteen tegen een vrije bijdrage een koffie of thee drinken om Kom Op Tegen Kanker te steunen.

Ellen Smits (37), Carolien Neujens (37), Tinne Truyen (38) en Karen Barzeele (42) nemen onder de teamnaam The Bos(s) Ladies op 24 maart 2019 in De Schorre in Boom deel aan de tweede editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Samen gaan ze 100 kilometer lopen. 
“Ik hoorde de oproep op de radio en gooide het voorstel in ons WhatsApp-loopgroepje”, zegt Ellen, die vorig jaar al eens een marathon liep. “Iedereen was meteen enthousiast. We lopen alle vier al een tijdje maar zullen nu nog extra trainen. De naam The Bos(s) Ladies hebben we bedacht omdat we allemaal in Pulderbos wonen.”
Om te mogen deelnemen, moeten ze nu minstens 2.500 euro verzamelen, geld dat integraal naar kankeronderzoek gaat. Het sportief kwartet zal ook snoepzakjes (5 euro) en zelfgemaakte armbandjes (tussen 5 en 9 euro) verkopen. Donderdag zetten The Bos(s) Ladies alvast hun eerste spaarpot in gemeentelijk sportcomplex Het Veld. Ook op andere plaatsen zullen de potjes opduiken waarin u gul een vrije bijdrage kan deponeren. Op 28 oktober vindt u The Bos(s) Ladies op de jaarmarkt in Zandhoven. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio