© rr

© JAA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Zo word je in dertig dagen flexibel: influencer uit Schilde deelt stretchgeheimen

Met

#Lenig Lijf

schreef influencer, dance- en fitnessqueen Sofie Van Hooydonk (23) uit Schilde een praktische leidraad naar een soepeler lichaam. Sofie heeft een eigen dansschool en danst al sinds haar 5 jaar. Ze organiseert dansevenementen, studeert cross-media management en is graag creatief bezig. Daarnaast is Sofie een influencer op sportgebied met meer dan 20.000 volgers op Instagram (Sophia_GetFit).

jaa

Van deze volgers krijgt ze dagelijks vragen over stretchen en lenigheid. Verder is Sofie ook actief op haar blog en op YouTube. Deze zomer werd ze nog uitgekozen voor de felbegeerde studentenjob van social-mediabeheerder in Wijnegem Shop Eat Enjoy en nu brengt ze haar eigen boek op de markt. “#Lenig Lijf is een stappenplan om met een kwartiertje per dag stretchen, in dertig dagen flexibel te worden”, beweert Sofie.

#Lenig Lijf is voor beginners én gevorderden, voor stijve harken én gevorderde yogi’s. Bij elke oefening in het schema worden aanpassingen getoond om het makkelijker of moeilijker te maken. Ik schreef het boek omdat ik via mijn Instagram veel vragen kreeg en ook in de dansschool merk ik dat het heel wat beter kan met de lenigheid van vele dansers. Daarnaast geef ik in de dansschool (Dansstudio Petit Plié, red.) ook een stretchingklas.”

Het boek en e-book van #Lenig Lijf zijn beschikbaar via bol.com én www.sophiagetfit.com

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio