© Screenshot @MercedesTVnews.

Limousine crasht op weg naar huwelijk: twintig doden bij tragisch ongeval

Bij een botsing tussen een auto en een volgepakte limousine zijn zaterdag in de Amerikaanse stad Schoharie, in de staat New York, twintig doden gevallen. Dat bevestigt de New York State Police in een mededeling op haar website.

gjs

De botsing vond plaats op een kruispunt. De limousine was op weg naar een huwelijk toen de chauffeur volgens sommige bronnen de controle over het stuur verloor nadat de remmen het hadden begeven in een afdaling. Daarbij raakte hij een wagen die net van een parking reed. Beide wagens zouden ook slachtoffers gemaakt hebben op de parking.

De politie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval, en houdt later op de dag een persconferentie om meer informatie te geven.

Volgens de lokale media is het ongeval van zaterdag het dodelijkste ongeval in de regio sinds 2005, toen bij een scheepsramp op Lake George twintig mensen om het leven kwamen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nu in het nieuws