© ISOPIX

Acteur uit The Great Gatsby en Pearl Harbour is niet meer

Zijn comeback werd net aangekondigd, nu is ‘Walking Dead’-acteur Scott Wilson overleden

Acteur Scott Wilson is op 76-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. De man was al een tijd lang ziek en volgens entertainmentwebsite TMZ is hij dan ook gestorven aan de gevolgen van leukemie.

mrra

Wilson speelde in meer dan vijftig films. Hij was te zien in The Great Gatsby (1974), Pearl Harbor (2001) en Monsters (2003). Maar bij een jonger publiek is hij voornamelijk bekend als Hershel uit de populaire serie The Walking Dead. Hij was van seizoen twee tot en met vier te zien als de vader van Maggie en Beth.

De dood van Wilson volgt vlak na het nieuws dat hij zou terugkeren in ‘The Walking Dead’. Scriptschrijfster Angela Kang bevestigde onlangs dat Wilson te zien is in het negende seizoen. De cast van de zombieserie reageerde verdrietig op het nieuws van Wilsons overlijden. “Rust in vrede Scott. Kan niet genoeg benadrukken hoe gracieus en lief deze man was. Gezegend dat ik met deze man mocht werken”, twitterde Madison Lintz, die Sophie speelt in de serie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN