© BELGA

Messoudi geblesseerd naar de kant: “Hopelijk geen scheur”

Beerschot Wilrijk klopte zaterdagavond Tubeke met het kleinste verschil. Domper op de feestvreugde was de blessure van Mo Messoudi. De Kielse smaakmaker voelde wat in de hamstring en kon niet meer verder. “Brute pech”, aldus de 34-jarige routinier.

Koen Frans

“Ik gleed een onschuldig duel weg aan de zijlijn en ik voelde meteen een steek in mijn hamstring. Een verrekking of een kleine scheur, dat weet ik nog niet. Ik heb spijtig genoeg al behoorlijk wat ervaring met dit soort spierblessures. Vorig jaar was meestal mijn kuit, dit keer is het de hamstring. Frustrerend”, klonk het bij Messoudi.

De bijna 35-jarige spelmaker maakte minder dan een maand geleden in de uitwedstrijd tegen Roeselare zijn rentree nadat hij de hele voorbereiding had gemist met een kuitblessure. “Ik vind het extra jammer omdat ik fysiek terug naar mijn beste vorm aan het toegroeien was. Ik vrees dat het deze keer echt wel aan het veld lag. Ik weet dat de terreinverzorger er alles aandoet om het veld zo optimaal mogelijk te maken op wedstrijddagen, maar het is hier traditioneel heel glad als het geregend heeft. Zeker aan de kant van de hoofdtribune. Ach, dit is gewoon balen.”

Maandag laat Messoudi een scan nemen en weet hij hoe lang hij buiten strijd zal zijn. Hij blijft alvast optimistisch. “De wedstrijd van volgende week tegen Union komt wellicht te vroeg, maar tegen KV Mechelen kan ik er misschien al terug bij zijn. Ik hoop gewoon dat het geen scheurtje is. Of ik op mijn leeftijd begin te twijfelen aan mijn fysieke paraatheid? Nee, helemaal niet. Het seizoen is nog lang en ik weet dat ik de ploeg nog iets kan bijbrengen als ik fit ben. Ik ben nog héél ambitieus, dit is gewoon brute pech”, houdt Messoudi de moed erin.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws