© AP

Kim Kardashian mikpunt van kritiek na pikante foto op Instagram: “Waarom doe jij de bikini van je dochter aan?”

Televisiegezicht Kim Kardashian heeft al een stevige reputatie wat naaktheid en pikante beelden betreft, maar na een post op vrijdag krijgt ze bakken vol kritiek. Op de foto staat het torso van de 37-jarige moeder immers met de benen gespreid en een heel beperkte bikini van Chanel op de foto.

mrra

De bikini van Chanel is een bijzonder exemplaar. “Vintage”, schrijft Kardashian erbij, maar dat is niet hetgene wat haar volgers opvalt. Wat wel: de bikini is een groot aantal maten te klein en laat amper iets aan de verbeelding over.

Heel wat mensen vragen zich af hoe ze deze uitdagende foto’s strookt met haar moederhart. “Waarom doe jij de bikini van je dochter aan?” staat er meermaals te lezen onder de foto van Kim Kardashian. En dat doet een debat ontstaan onder de foto: moet ze zich zorgen maken over North West? “Zou je niet stoppen met het posten van foto’s die er in deze mate overgaan? Want wat als je dochter dat binnenkort ook doet, omdat ze dat als normaal begint te beschouwen door jouw voorbeeld?”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN