© rr

Inbraak met geweld in appartement: jongeman gewond

De politie en mensen van het labo zijn vrijdagnacht geruime tijd aan de slag geweest in een appartement van een van de woontorens aan de De Roest d’Alkemadelaan in Berchem. De hulpdiensten waren door een getuige gebeld nadat in een appartement op de zesde verdieping tumult te horen was. In de gang naar het appartement lagen bloedvlekken op de grond.

SaRe

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de bewoner, een 22-jarige jongeman, een messteek gekregen had bij een diefstal. “Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom.

© rr

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zijn gsm en zijn geld gestolen waren, verdere medewerking aan het onderzoek wilde hij naar verluidt niet verlenen. De politie bestempelt de feiten voorlopig als inbraak met geweld. Nadat twee mensen van het labo geruime tijd alle mogelijke sporen in het appartement en op het balkon hadden onderzocht, werd de flat verzegeld in afwachting van verder onderzoek door de lokale recherche.

Dat onderzoek zal mogelijk duidelijk maken of de feiten zich in een bepaald milieu afgespeeld hebben, verschillende buren vermoeden dat vanuit het appartement drugs verkocht werden.

© rr

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio