Met deze nagels steel je de show op Halloweenfeestjes

Halloween is pas eind deze maand, maar als je een bepaalde beautylook helemaal op punt wil, doe je er goed aan om die op voorhand even uit te testen. Geen inspiratie? Deze video van de Nederlandse beautyblogster Be Terri wordt getipt op de website van parfumketen Ici Paris XL en toont hoe je nagels heel makkelijk een stijlvolle griezelmake-over geeft.

vwh

Het enige wat je nodig hebt zijn twee kleuren nagellak: zwart en pompoenoranje, de twee typische kleuren van Halloween. Lak je nagels afwisselend met de kleuren en laat ze drogen. In de tweede fase van je look, kan je met het contrasterende kleur versieringen aanbrengen.

Teken op de oranje nagels een spinnetje of gezicht - oefen eventueel eerst op een blad papier om te zien of je een vaste hand hebt. De zwarte nagels kan je zoals in het filmpje afwerken met oranje lijnwerk. Vergeet geen beschermende, transparante toplaag, zo kan je de look langer mooi houden. LEES OOK. Te weinig tijd om je nagels netjes te houden? Afgebladderde lak is in de mode

NIET TE MISSEN