© Photo News

Bella Hadid en The Weeknd samen op stap: “Het bewijs dat ze weer samen zijn”

Topmodel Bella Hadid en zanger ‘The Weeknd’ zijn opnieuw samen gespot in New York. Het duo, dat hand in hand liep, was op weg naar de bioscoop voor een romantisch avondje uit. Hét bewijs volgens Amerikaanse media dat de twee opnieuw samen zijn.

lla

Topmodel Bella Hadid en zanger ‘The Weeknd’ bliezen eind juli hun relatie nieuw leven in en sindsdien worden ze regelmatig gespot in de straten van New York City. Ook afgelopen woensdag besloot het bekende koppel de avond samen door te brengen in de bioscoop. Bij het verlaten van hun hotel droegen zowel Hadid als ‘The Weeknd’, die eigenlijk Abel Tesfaye heet, een ruime sweater en comfortabele jeans.

© Photo News

Opvallend daarbij is het sieraad om de hals van Hadid. Het topmodel droeg een gouden kettinkje, in de vorm van een kruisje, dat eigenlijk toebehoorde aan ‘The Weeknd’.

Het koppel trok eind november 2016 de stekker uit hun relatie maar de vlam leek nog niet helemaal gedoofd. Langzaamaan groeiden ze opnieuw naar elkaar toe en werden ze meermaals opgemerkt door paparazzi. Eind juli 2018 trokken ze samen naar Tokio en eerder werden ze ook al eens kussend betrapt op het filmfestival van Cannes.

NIET TE MISSEN