© belga

© belga

© belga

© photo news

1 / 4

Eupen - Antwerp: 1-2

Juklerod bezorgt Antwerp met twee assists de volle buit én derde plaats

Na een 1 op 6 heeft Antwerp weer met winst aangeknoopt in Eupen. Halverwege de tweede helft stond de Great Old nog achter maar uit het niets schoof Refaelov het leer knap binnen en vijf minuten later was het opnieuw raak toen Juklerod slim achteruit legde voor Rodrigues. Antwerp kwam in het slotkwartier niet meer in de problemen en is voorlopig derde in het klassement.

doro

Eupen begon dreigend aan de partij, maar al snel was het overwicht voor Antwerp. De verdediging van beide ploegen stond goed waardoor - ondanks veel goede wil en dreiging - er geen echte kansen te bespeuren vielen. De thuisploeg bleef op de loer liggen en toen de Antwerpse verdediging de bal niet weg kreeg, raapte Toyokawa de bal na een gelukje via links op om terug te leggen op Fall die simpel binnen tikte. Haroun was tot drie keer toe het dichts bij een goal, maar stootte telkens op een Eupens been.

De tweede helft begon met een reuzekans voor de ingevallen Baby die naast de bal trapte. Nadat Marreh neerging na een kopduel met Rodrigues, lag de partij met tussenpozen bijna vijf minuten stil. Het tempo was er helemaal uit en Antwerp leek halverwege de tweede helft op weg naar een tweede competitienederlaag. Maar dat was buiten Juklerod gerekend. In geen tijd stond de Great Old opeens 1-2 voor, twee keer na een assist van de Noor. Eerst legde hij opzij naar Refaelov die net buiten de zestien de bal netjes in de linkse benedenhoek schoof. Nog geen vijf minuten later zette Juklerod knap door op links om de bal slim naar Rodrigues te passen die maar hoefde binnen te tikken. Eupen gaf zich niet gewonnen maar Antwerp hield de controle in het laatste kwartier.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws