© AFP

Maradona: “Ik zou Messi aanraden niet meer terug te keren in het Argentijnse shirt”

Voetballegende Diego Maradona raadt zijn landgenoot Lionel Messi aan om niet langer uit te komen voor de Argentijnse nationale ploeg. Volgens ‘Pluisje’ werd de sterspeler van FC Barcelona onterecht verantwoordelijk gehouden voor de ondermaatse prestaties van Argentinië op het voorbije WK in Rusland.

“Ik zou Messi aanraden niet meer terug te keren in het Argentijnse shirt. In het Argentijnse voetbal is het altijd zijn fout, zelfs al gaat het om een nederlaag van de U15. Het wordt echt tijd dat hij ons zegt dat we de pot op kunnen en dan zullen we zien of iemand anders de verantwoordelijkheid op zich kan nemen”, verklaarde Maradona aan het Argentijnse dagblad Clarin.

“Vandaag inspireert de Argentijnse selectie me helemaal niet. En dat geldt voor de hele wereld. We zijn de passie kwijt”, stelde de huidige coach van de Mexicaanse tweedeklasser Dorados de Sinaloa. Argentinië werd op het WK in de achtste finales met 4-3 uitgeschakeld door Frankrijk, dat zich uiteindelijk tot wereldkampioen zou kronen.

© AFP

Vastgoed

Jobs in de regio