© Lily-Balou

De leukste matchy outfits voor jouw jongen en meisje

Je kindjes hoeven niet hetzelfde geslacht te hebben om er gezellig bijpassend uit te zien. Oké, de twee-voor-de-prijs-van- één-acties zal je aan je voorbij moeten laten gaan, maar laat dat de pret vooral niet bederven! Hieronder de leukste matchy outfits waarmee je iedereen laat weten dat ze broertje-zusje zijn.

cityfashion

Truitje in hetzelfde thema

Stop je kids in kleren die rond hetzelfde thema draaien: circus bijvoorbeeld! Wat dacht je van een roze truitje met goochelhoed voor haar en een grijze trui met olifant voor hem? Je kleine acrobaatjes zullen er vast op aangesproken worden!

All Stars voor hem en haar

Schoenen waarin ze heel de dag kunnen ravotten zijn een must, enter: hoge All Stars. Jouw zoontje ziet vast het liefst zwart, terwijl je frivole dochter resoluut naar wit grijpt!

Knuffeljasjes in blauw en roze

Nu het wat kouder wordt, stop je hen maar beter zo goed mogelijk in met een streelzacht blauw berenjasje voor hem en een poederroze berenjas voor haar.

Outfits met dezelfde print

Hoe je het duidelijkst laat zien dat je kindjes bij elkaar horen? Door een outfit te kiezen met dezelfde print! Geef je pasgeboren zoontje bijvoorbeeld een body met vliegtuigjes en geef grote zus een vliegtuigjurkje. Of ga voor een stoer hemd met giraffen, schapen of hondjes en kies voor je dochter een bijpassende jurk.

Bijpassende regenjasjes

Bij herfst hoort regenweer en je hoeft je kindjes daarom niet in een sombere outfit te hullen. Kies voor kleurrijke regenjasjes in hetzelfde model. Wedden dat het zo weer opklaart?