Slaapwel, Joyce: op televisie alleen plaats voor pittige, niet voor pittende fans

Foto: rr

Slaapwel, Joyce: op televisie alleen plaats voor pittige, niet voor pittende fans

Print

Attente voetballiefhebbers die de wedstrijd tussen Zulte Waregem en KV Kortrijk op Play Sports volgden, konden tijdens de rustanalyse nauwelijks naast de vrouw achter Herman Brusselmans kijken. Wellicht overmand door de combinatie van een te zware werkweek en de verre busreis naar de studio was de supporter van de Kerels gewoon in slaap gevallen. Dat had de regie ook in de mot gekregen, want na de wedstrijd zat een andere Kortrijkse fan op haar plaats. Op televisie is alleen plaats voor pittige en niet voor pittende dames, weet u wel.

Panellid Brusselmans maakte op het einde van het programma nog wel allusie op haar opgemerkte aanwezigheid. “Toch nog even melden dat Marc (Degryse, red.) en ik, zo tijdens die supervervelende Zulte Waregem - KV Kortrijk van daarnet, het leukste publiekslid hebben gevonden”, zei hij. “En dat is Joyce geworden. Graag een applaus voor Joyce.” (applaus)

“En waarom dan?”, wilde presentator Joris Brys nog weten. “Dat is iets tussen Marc en mij”, antwoordde Herman Brusselmans met een beetje zin voor mysterie.

Kijkers die zich thuis evenmin hadden weten wakker te houden, bleven in het ongewisse. Maar nu weten ze wel waarom Brusselmans het zei.

MEER VOETBALNIEUWS