Akelige beelden: het moment waarop poema klanten laat schrikken en motel binnenloopt

Print

Akelige beelden: het moment waarop poema klanten laat schrikken en motel binnenloopt Video: KameraOne - Foot of the Mountain Motel

Colorado Parks and Wildlife kreeg vorige week erg opvallende beelden binnen. Een bewakingscamera bij het Foot of the Mountain Motel in de stad Boulder kon eerder deze maand filmen hoe een poema het gebouw binnensloop.

De overheidsinstelling postte de beelden maandag op Twitter, waar ze inmiddels door duizenden mensen werden bekeken. Volgens woordvoerder Jason Clay is niet duidelijk wanneer het filmpje exact werd vastgelegd.

De bezoekers in het motel wisten op het moment van het voorval even niet wat ze zagen. De poema dook plots voor de deur van het gebouw op en besloot kort nadien naar binnen te lopen. Gelukkig koos het roofdier al even snel terug het hazenpad.

“Goede keuze van de mensen in het motel om hun hond aan de leiband te houden en gewoon terug te keren naar hun kamer”, klonk het bij Clay. Naast de bezoekers kwam niemand anders in contact met het dier. “Er waren geen verdere problemen, al heeft de poema vermoedelijk de betrokken personen flink laten schrikken.”

“Sluit de deuren”

Het is verre van de eerste keer dat de regio te kampen heeft met poema’s die gebouwen binnendringen. Vorige maand nog werd ook een exemplaar gespot in een woning. Het roofdier werd verdoofd en uit het huis verwijderd, al het had wel reeds de huiskat opgegeten.

Ook deze maand is het aantal meldingen naar aanleiding van de poema’s in stijgende lijn. “Sluit daarom jullie deuren en houd een oogje in het zeil wanneer je huisdieren en kinderen buiten zijn, vooral in de late uurtjes”, waarschuwde Clay nog. “Het is nu eenmaal belangrijk om waakzaam te zijn wanneer je in hetzelfde gebied woont als poema’s.”

Bekijk ook zeker deze beelden:

Deense dog imiteert baasje, tot in absurde toe

De beelden van deze lenige Deense dog worden gretig gedeeld op sociale media. Een man is wat stretchoefeningen aan het doen in zijn woonkamer, en zijn hond doet lustig mee. Het lijkt er zelfs even op dat de hond wat meewarig kijkt omdat hij maar niet snapt wat zijn baasje, en hijzelf dus, nu eigenlijk aan het doen is. Herkenbaar voor veel hondeneigenaars.

Toeristen beleven onvergetelijke momenten dankzij wel erg enthousiaste leeuw

Video: Ruptly

Voor deze toeristen in het Russische Taigan Safari Park werd hun uitstap prompt eentje om nooit meer te vergeten. Toen de begeleider met een elektrische wagentje even halt hield bij de tweejarige leeuw Filya, was die wel erg opgewonden om de gasten van dichtbij te bekijken. Het roofdier klom zonder aarzelen in het voertuig en leek niet meteen van plan om snel weer te vertrekken.

Dansende oma gaat wild tekeer in Blankenberge

Op Facebook doet een hilarische video de ronde van een oma die zich helemaal laat gaan in de straten van Blankenberge. De dame liet haar beste dansmoves zien op de muziek die uit een winkel kwam voor elektronische sigaretten. Het was winkeluitbater Dieter Coudyzer die de beelden maakte en online zette.

MEEST RECENT