Deense dog imiteert baasje, tot in absurde toe

De beelden van deze lenige Deense dog worden gretig gedeeld op sociale media. Een man is wat stretchoefeningen aan het doen in zijn woonkamer, en zijn hond doet lustig mee. Het lijkt er zelfs even op dat de hond wat meewarig kijkt omdat hij maar niet snapt wat zijn baasje, en hijzelf dus, nu eigenlijk aan het doen is. Herkenbaar voor veel hondeneigenaars.

Bekijk ook zeker deze dierenfilmpjes:

Kijkers reageren geschokt op video waarin jongetje speelt met enorme python

Jongetje speelt met enorme python Video: KameraOne, Videohog

Schrik van slangen heeft deze peuter uit Indonesië duidelijk niet. Op amateurbeelden die sinds enkele dagen geleden de ronde doen op het internet, valt te zien hoe het jongetje zorgeloos speelt met een enorme python. Intussen krijgt het filmpje bakken kritiek.

Toeristen beleven onvergetelijke momenten dankzij wel erg enthousiaste leeuw

Toeristen beleven onvergetelijke momenten dankzij wel erg enthousiaste leeuw Video: Ruptly

Voor deze toeristen in het Russische Taigan Safari Park werd hun uitstap prompt eentje om nooit meer te vergeten. Toen de begeleider met een elektrische wagentje even halt hield bij de tweejarige leeuw Filya, was die wel erg opgewonden om de gasten van dichtbij te bekijken. Het roofdier klom zonder aarzelen in het voertuig en leek niet meteen van plan om snel weer te vertrekken.

Deze beelden laten je hart smelten: golden retriever zorgt voor tijgertjes, leeuwenwelpje en hyena-pup

Video: Reuters

In de zoo van Beijing, China is er wel iets heel ongewoon aan de gang. Daar zorgt een golden retriever naast haar eigen pups ook nog eens voor hyena-pups, een leeuwenwelpje en tijgertjes. En dat zorgt voor een sterke vriendschap tussen de kleintjes.

MEEST RECENT