Seks & Relaties

Vanavond Pommeline en Fabrizio in ‘Sex Tape’: "Grote voeten en handen, je weet wat ze daarvan zeggen"

Print

Het is money time voor Pommeline (24) en Fabrizio (26) van Temptation Island: vanavond krijgt Vlaanderen hun huis-, tuin- en keukenvideo te zien in Sex Tape, dat volgens Vijf beter scoort dan Koppels op VTM. Té veel moet u van die video niet verwachten, want met dat spannende seksleven van de twee blijkt het op dit moment nogal mee te vallen. Al laten ze meteen weten dat de eeuwige mythe over mannen met grote voeten zeker klopt.

Koppels die hun privéleven filmen en dat delen met seksuologen: het gebeurt in Sex Tape op Vijf met Goedele Liekens en in Koppels op VTM. Vijf weet fier te melden dat hun programma het vijf dagen na uitzending iets beter doet dan Koppels: terwijl Sex Tape 270.371 kijkers lokte, haalde Koppels er 250.740.

Vanavond zou de tweede aflevering nog beter moeten doen: bij de drie nieuwe koppels zit namelijk ook een bekend duo. Het vuurwerk zou vanavond vooral van Pommeline en Fabrizio moeten komen, die elkaar leerden kennen op Temptation Island, intussen zes maanden samen zijn en zweren bij het motto “een dag niet gesekst is een dag niet geleefd”. Zonder te veel te willen prijsgeven: met dat helse ritme blijkt het in de aflevering van vanavond nogal mee te vallen. Het koppel is pas verhuisd en is dus overwerkt, en dat heeft gevolgen tussen de lakens. Veel donsdeken, weinig wol.

Niet over seks

Netmanager Isabelle Dams van Vijf zegt dat de Sex Tape eigenlijk niet over seks gaat. “Bij porno ligt de focus op seks, in Sex Tape op alles errond. Hoe begin je eraan na een lange werkdag? Wat als je geen zin hebt? Wie neemt de actieve rol op zich? En wat met de pillow talk (de gesprekken na de seks, nvdr.)? Niet de seks op zich telt, wel de seks binnen een relatie.”

Dams benadrukte ook dat het niet met de bedoeling is Vlaanderen met expliciete beelden om de oren te slaan. “Het was in de eerste plaats aan de koppels om de grens te trekken. Maar we willen wel een beeld geven van seks zoals het is. Van de eenvoudige, alledaagse seks tot en met de goede, ongegeneerde seks. Dat doen we dan in korte flashes, maar steeds gekaderd binnen de context”.

In Sex Tape komen vanavond ook Lulu (37) en haar 28 jaar oudere vriend Boudewijn aan bod, die alvast meegeeft dat “een job in de horeca het slechtste is wat er bestaat voor een relatie”. Het derde koppel bestaat uit Ruben (26) en Mirando (29). Beiden zijn verkopers in een kledingzaak. Ze zijn vijf jaar samen, waarvan één jaar getrouwd.

‘Sex Tape’, VIJF, 21.30 uur

NIET TE MISSEN